Les negociacions entre la CASS i els fisioterapeutes pel nou conveni, lluny encara de l'acord

Publicado: Domingo, 30 Septiembre 2018 Escrito por Daniel Imprimir Correo electrónico

Sense acord de moment per canviar el conveni entre la CASS i els fisioterapeutes, que rebutgen les propostes de la parapública com ara limitar les sessions amb cobertura a 10 i haver de demanar les pròrrogues a metges rehabilitadors. Els fisioterapeutes han celebrat aquesta setmana una assemblea en la qual han confirmat l´oposició a aquests canvis. Les negociacions segueixen sense dates concretes en el calendari.

Les posicions de la CASS i el Col·legi de Fisioterapeutes es mantenen inamovibles, tot i que les dues parts s'han emplaçat a presentar contrapropostes. La CASS insisteix en el fet que el límit de les sessions que el metge referent o especialista pugui receptar sigui de 10 i que les pròrrogues en els tractaments les autoritzi un metge rehabilitador. Els fisioterapeutes veuen massa inconvenients en aquest canvi.

Rascagneres assegura desconèixer d´on treu la CASS les xifres que utilitza per justificar els canvis en el conveni. Els fisioterapeutes, por contra, asseguren que es basen en la seva experiència amb els pacients.

De moment no hi ha fixada una nova data per parlar-ne amb la CASS. Mentrestant, els fisioterapeutes recorden als pacients que de moment res ha canviat.

Informa: www.andorradifusio.ad