El PS critica la inoperativitat del web d'habitatge

El PS demanarà explicacions al Govern sobre els motius que impedeixen un funcionament correcte del web d'habitatge. Segons Pere López el domini fa mesos que no està operatiu i recorda que aquesta iniciativa havia de ser una eina útil per consultar la política d'habitatge del Govern.

Si s'accedeix al web, es comprovarà que no es troba operatiu. El PS ja ha anunciat que presentarà una pregunta al Govern per conèixer els motius pels quals es produeix aquesta situació. Pere López recorda que el web havia de ser una de les peces angulars de la política d´habitatge, així com facilitar informació i assessorament sobre qüestions relacionades amb aquest tema. El PS acusa el Govern de desídia i considera que la situació demostra la manca d´una estratègia global del Govern per afrontar un dels principals problemes que pateix la població.

López recorda que el problema per trobar habitatges adequats a preus accessibles afecta un ampli sector de la població, com treballadors, persones grans o amb necessitats especials. El partit ja havia denunciat que els tràmits per accedir a una subvenció de lloguer són excessius, ja que actualment es requereixen més de quinze justificants. A més, s´agreuja amb el fet que després de l´aprovació, el beneficiari pot trigar a cobrar un primer pagament fins a cinc mesos.

Informa: Joan A.Sarmiento
Imatge: Kevin Ribeiro