Debut al Dakar

Publicado: Martes, 02 Enero 2018 Escrito por Administrator Imprimir Correo electrónico

Albert Llovera ha hagut de passar pel quiròfan i ha sacrificat el Dakar 2018. Però a Sud-Amèrica hi tindrà família. Les seves nebodes Margot i Alèxia viuran la seva primera experiència al raid més dur del món. Faran tasques logístiques i compliran un somni, sempre inspirat pel tiet.

Joventut al poder. La Margot, amb 21 anys, estarà en l'equip Himoinsa. Per a molts la formació privada de més prestigi al Dakar. Amb pilots amb cartell com Iván Cervantes o Gerard Farrés. El seu objectiu és amarar-se de Dakar perquè a tres o quatre anys vista vol ser ella la que estigui sobre la moto.

L'Alèxia, de 24 anys, treballa com a enginyera a l'empresa X-raid, que competeix amb els Mini del Dakar. Del 2012 al 2015 van guanyar la prova. Serà la responsable de controlar tota l'adquisió de dades. Feina de responsabilitat.

El tiet Albert n'està orgullós. El relleu sembla garantit en una família molt esportista i de motor.
Per a les dues germanes ell és l'exemple.

Són els darrers dies perquè la Margot i l'Alèxia prenguin nota i escoltin consells. Celebracions en família i a principi d'any viatge cap a Sud-amèrica. Per viure l'aventura i el somni del Dakar.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares