La direcció del SAAS es reuneix amb els metges d'urgències per abordar el malestar per la manca de personal

La direcció del SAAS s'ha reunit amb els metges d'urgències, després que aquests hagin fet públic el seu malestar per la manca d'efectius. El SAAS ha anunciat que crearà una comissió de treball per analitzar la situació i trobar solucions.

Corredisses al Servei Andorrà d'Atenció Sanitària per fer front a la crisi del servei d'urgències, després que aquest dimarts el personal hagi fet pública la situació de mínims que estan vivint des de fa temps. 

Alguns professionals d'urgències van explicar a Ràdio i Televisió d'Andorra la seva preocupació per la manca de personal, que s'ha agreujat en els darrers temps. Denuncien que el servei està pensat per ser cobert per 30 metges, però la realitat és que tan sols compten amb 14. Això obliga part del personal a fer front a jornades maratonianes i ha produït diverses baixes de professionals. Les últimes, la setmana passada, quan dos metges van dimitir, un dels quals, el coordinador del servei. 

Aquest dimecres al matí la direcció del SAAS s'ha reunit amb el personal mèdic i demà ho farà amb el personal d'infermeria per intentar accelerar les solucions per al servei. També ha anunciat que crearà una comissió de treball per analitzar les mancances. Fonts properes han assegurat que hi ha voluntat per part de la direcció, però que el que calen són solucions immediates. Aquest dijous al matí la direcció realitzarà roda de premsa per donar explicacions públicament. 

Informa: Laia Ferré Marot