L'afany de superació de David Aguilar no té límits

Publicado: Miércoles, 12 Diciembre 2018 Escrito por Daniel Imprimir Correo electrónico

L'afany de superació de David Aguilar no té límits, després de construir-se tres pròtesis de braç amb peces de Lego, en els pròxims dies té previst presentar la seva 4a creació millorant l'aspecte i funcionalitat de l'anterior. Les seves fites no han passat desapercebudes i durant el darrer any el jove ha participat en conferències i fires en l'àmbit internacional.

Des de ben petit en David Aguilar, més conegut a les xarxes amb el sobrenom de Hand Solo ,ha convertit la seva limitació en un avantatge. Les seves construccions amb peces de Lego, per tal de suplir la seva malformació del braç dret, ha aconseguit traspassar fronteres i captar l'interès d'uns i altres arreu del món.

Dia rere dia, intenta superar-se a si mateix, construint cada cop pròtesis més funcionals i lleugeres.De la mà del Punt de Trobada i aprofitant les vacances nadalenques, en David té al cap construir la seva 4a pròtesi MK-4 aprofitant les peces i els motors d'una nova joguina que ha tret la marca.

Com va fer amb la seva anterior construcció el centre comercial ha volgut apostar pel talent del jove regalant-li una nova grua de LEGO que es convertirà molt aviat en el seu nou braç.

Des de fa dies que en David estudia el disseny que tindrà, que adverteix que serà més lleugera, més estètica i més funcional.

Al setembre va guanyar la medalla de plata de la Ligue Universelle du Bien Public a París i un mes més tard la seva fotografia va ser la imatge d'una de les fires més importants del món, La Maker Faire a Galicia, on va rebre tres premis més.

Des del setembre el David ha començat a estudiar biotecnologia a Sant Cugat gràcies a una beca de la Universitat Internacional de Catalunya. Aquesta nova etapa, l'ha obligat a sortir de la zona de confort i haver de fer front cada cop a reptes més grans.

Un patinet elèctric amb una pròtesi específica permet al David fer més còmodes els seus desplaçaments. El seu dia a dia és com el de la resta de companys d'universitat. Quan surt de classe segueix una estricta rutina d'entrenament al gimnàs, demostrant a tothom que les limitacions són les que un mateix es posa.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Anna Romagosa