La primera desfilada PRIDE de l'orgull a la diversitat serà el 29 de juny amb el lema "Love is Love"

Creado: Domingo, 19 Mayo 2019 Publicado: Domingo, 19 Mayo 2019 Escrito por Daniel Imprimir Correo electrónico

Sota el nom de PRIDE i amb el lema "Love is Love", el 29 de juny es podria celebrar la primera desfilada de l'orgull a la diversitat. Serviria també per donar suport a associacions com ara Stop Violències i als col·lectius LGTBIQ.

Encara no estan demanats als comuns de la capital i Escaldes Engordany, però l'organització no creu que hi hagi cap problema en aquest sentit.

La jornada serà una festa pedagògica de defensa dels drets humans i per donar visibilitat a persones com el David, un noi trans que està trobant obstacles per poder duu a terme el procés de reassignació de gènere.

Explica que vol "començar el tractament hormonal, però a Andorra no hi ha cap ajuda". En aquest sentit afegeix que "la PRIDE és per a visibilitzar el col·lectiu i fomentar que se'n comenci a parlar".

La presentació del PRIDE ha comptat amb representants de diferents associacions que han fet una crida perquè tothom que hi vulgui col·laborar s'hi posi en contacte mitjançant les xarxes o al correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Informa: Sïlvia Mestre
Imatge: Anna Ginestà

 

Visto: 179