Més de 500 persones participen en la rua més multitudinària de Carnaval

Publicado: Domingo, 11 Febrero 2018 Escrito por Administrator Imprimir Correo electrónico

Les carrosses i comparses del Carnaval arriben a totes les parròquies per omplir els carrers amb música, colors i tot tipus de personatges imaginaris. El fred no ha estat cap impediment perquè centenars de persones hagin sortit al carrer per divertir-se i desfilar amb tot tipus de disfresses.

A ritme de xaranga, així és com s'ha encetat la desfilada de l'esperada rua de Carnaval. El públic s'ha contagiat ràpidament del seu ritme i l'esbart d'Andorra la Vella i Santa Anna s'han encarregat de fer les millors coreografies al llarg de l'avinguda Carlemany.

Amb colors llampants i molt de confeti cadascuna de les comparses ha desfilat deixant la vergonya a casa i convertint-se per unes hores en personatges reals, imaginaris o sortits de la gran pantalla.

Un grup de cabaret o de gospel, pallassos, pokémons, pirates i altres criatures s'ho han passat d'allò més bé durant un recorregut de més d'una hora que ha acabat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella per escollir un any més la millor comparsa i coreografia.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Enric Fernández