L'acampada contra el preu dels lloguers arrenca amb poc seguiment

 

Comença l'acampada a la plaça del Poble en contra del preu dels lloguers. Des de l'organització espera que al vespre s'hi sumin més participants. Consideren que les mesures del Govern amb la llei òmnibus d'habitatge són insuficients.

Primera tenda de campanya a la plaça del Poble. A les 12 del migdia ha arrencat la convocatòria de Podem Andorra, USdA i SAT, que durarà 24 hores.

L´objectiu és protestar per l'increment de preu dels pisos de lloguer. Des de l'organització, el president de Podem Andorra, Joan Seguí, ja ha dit que les mesures del Govern, en especial la taxa als pisos buits, no els semblen suficients per solucionar el problema perquè "les exempcions obren la porta a no pagar". Defensa que "hauria de ser una mica més blindada".

Aquest migdia s´ha llegit un manifest d'inici d'acampada que reivindica que la protecció de l'habitatge ha de ser prioritària i que denuncia que "no és normal que els jubilats i les jubilades hagin de pidolar als fills un lloc per viure", que els "andorrans visquin a la Seu per que a Andorra no poden viure" o que les institucions "permetin la lliure especulació sobre el preu del lloguer de l'habitatge".

Durant el dia hi ha convocats debats sobre els problemes socials del país i dimecres al matí l'organització recopilarà els neguits recollits. L'acampada acabarà aquest dimecres a les 12 del migdia.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatge: Ruben Calvo

Font informativa:www.andorradifusio.ad acampada en contra els preu lloguers