"No t'equivoquis, és violència", la campanya del Govern i Andorra Telecom per posar en evidència conductes masclistes

"No t'equivoquis, és violència". Amb aquest lema és llança la campanya conjunta del Govern i Andorra Telecom per lluitar contra la violència de gènere en l'entorn digital.

Actituds que poden fer pensar en la gelosia amaguen una violència soterrada i un desig de controlar l'altre. Amb unes càpsules audiovisuals que es difondran a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, l'executiu i la parapública volen posar tots els mitjans possibles per lluitar contra aquesta xacra, incidint en els joves i els adolescents.

"Mentre hi hagi violència de gènere i persisteixi aquesta xacra, qualsevol acció que fem és poca. Hem de ser molt inventius i imaginatius per intentar trobar mètodes i formes noves de lluitar contra la xacra", demana el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot. "La conscienciació sobre el bon ús d'internet és una de les coses per les quals ja portem molts anys fent sessions educatives a les escoles, les AMPA i al professorat. Forma part dels eixos, juntament amb la igualtat de gènere", explica, per la seva banda, el portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Kevin Ribeiro

Desde: www.andorradifusio.ad