Avís Legal.

Publicado: Martes, 19 Junio 2018 Escrito por Administrator Imprimir Correo electrónico

Avís Legal

www.neogenesis.info és un domini d'Internet de titularitat de pàgina web personal i de notícies socials amb col·laboració amb entitats previ consentiment escrit. i  contingut personal del mateix titular

On la seva adreça és:.

Principat d'Andorra 

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Servei Tecnic

Copyright © 2021 @NeoGenesis. Todos los derechos reservados.
Joomla! es software libre, liberado bajo la GNU General Public License.

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

L'accés a aquest pàgina web i a la informació continguda comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d'aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s'ofereixen des de la web.

 

L'usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d'aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

 

La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

 

Política de privacitat

 

Protecció de dades personals

 

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

 

Recollida de dades estadístiques

 

Únicament, amb la finalitat d'oferir-li un millor Servei a través d'aquesta pàgina i amb l'objectiu de facilitar el seu ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l'activitat i freqüència d'utilització dels usuaris. Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

 

En cap cas s'utilitzen galetes (cookies) per a l'adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s'enregistren les seves adreces IP.

 

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.

 

Política d'ús

 

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

 

www.neogenesis.info no és fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de Neogenesis.info

Només està autoritzat l'ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

 

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix l'us  d'els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.